Recharge Cara Terbaik Hilangkan Stress

Dah 5 hari jadi mama rempit, weekend jadi mem besar pulak😁


5 harini memang kalut mengejar masa. Hari nilah nak uruskan anak-anak sekolah, harini lah nak settlekan urusan rumah tangga dan hari ini jugalah yang nak curi masa untuk bisnes.


Weekend ni selalunya jadi masa yang paling sesuai untuk recharge.


Bila kita lari daripada kebiasaan, selalunya kitaakan dapat energy baru.


Selalunya weekend memang kitaorang outing. Tak kiralah aktiviti santai ke, pergi beli barang dapur ke atau at least pergi makan-makan.


Ada masa tu pergi ke taman. Kasi chance diaorang melepaskan “hawe” orang Ganue kata😁😁😁.

 

Kebetulan ada jemputan kahwin anak lelaki abang kepada abang ipar. Ambil peluang berkumpul pulak kat sana.

 

Masa nak balik, ramai pulak penumpang yang nak mengikut sama…hehe


Sat lagi nak bawak ahli jemaah cilik (termasuk anak saudara yang stay kat rumah ni) pergi makan-makan.


Kawan-kawan recharge macam mana kalu weekend?


Naimah Wahab

019-937 7380

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge