Riang-ria Hari Raya Bersama Keluarga Di Kampung Halaman

Apa yang paling bermakna bagi ibu bapa semasa kehadiran Syawal adalah kepulangan anak-anak ke pangkuan. Bagi anak-anak pula, kemanisan berkumpul dengan ahli keluarga memang menjadi peluang yang dinanti-nantikan.

Masa ni macam-macam cerita lama yang muncul. Mengimbau kenangan lalu memang menyeronokkan bila dah ramai-ramai ni.

Raya tahun ni, gambar banyak kompilasi dari kamera adik-beradik, sepupu dan anak buah. Kan zaman internet, share jer lah…hehe

 

 

 

Kenangan hari raya bersama keluarga di kampung halaman

Kashful & Asif bersama Tokma

 

Kenangan hari raya bersama keluarga di kampung halaman

Kat rumah Tokma

 

Kenangan hari raya bersama keluarga di kampung halaman

Kat rumah Tok & Tokki

 

Kenangan hari raya bersama keluarga di kampung halaman

Model tangga

 

Kenangan hari raya bersama keluarga di kampung halaman

Geng-geng mak bapak ribena…kiki

 

Kenangan hari raya bersama keluarga di kampung halaman

Beraya di rumah We Long

 

Kenangan hari raya bersama keluarga di kampung halaman

Beraya di rumah Ayah Chik

 

Kenangan hari raya bersama keluarga di kampung halaman

Geng-geng budak sekolah

 

Kenangan hari raya bersama keluarga di kampung halaman

Beraya kat rumah Tok Su Fatimah

 

Kenangan hari raya bersama keluarga di kampung halaman

4 dara pingitan (eh, sorang mak dara…hehe)

 

Kenangan hari raya bersama keluarga di kampung halaman

Beraya di rumah Cik Su

 

Kenangan hari raya bersama keluarga di kampung halaman

Ibu dah nak balik Nilai

 

Sebenarnya banyak lagi gambar dan rumah saudara mara yang kitaorang pergi, tapi masukkan yang ini dululah…hehe

Last but not least, video khas raya ni saya share kan untuk kenangan bersama. Video ni anak buah kitaorang Kak Jie yang bikin. Punyalah bersemangat, dengar kata, tidur sampai pukul 4 pagi lebih sebab nak siapkan video nie….hehe

Thanks a lot Kak Jie, walaupun baru guna application tu, tapi hasil kerja Kak Jie memang terbaik!

 

 

Akhir kata, Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir batin atas segala salah dan silap selama ini. Semoga amalan baik pada bulan Ramadan yang lalu dapat diteruskan pada bulan-bulan yang akan datang.

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

 

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

5 Comments

  1. Sue July 22, 2015
  2. MamaBard July 22, 2015
  3. Sani July 23, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge