Throwback; Pengalaman Pertama Berbisnes Sampai Rasa Tak Cukup Nafas

Semua orang akan bermula daripada sesuatu yang kecil. Setiap yang kita buat sekarang ni, mesti ada permulaannya kan?

Teringat plak masa awal-awal join Shak€€ dan masa tu serius nak buat bisnes.

Bila ada customer contact nak tahu pasal masalah kesihatan ni, kite yang zero knowledge pasal produk, memang kelam-kabut contact upline nak buat rujukan.

Kalau yang jenis call direct tu, memang boleh kasi jantung berhenti sat.

Gelabah toksah kiralah. Muka cam dah tukar kaler hijau, biru kuning dah kot…hahaha

Kene plak time tu tak dapat contact upline.

Incik google lah yang jadi penyelamat….hehehe

 

Sekarang ni, Alhamdulillah, jauh lebih baik. Kalau orang tanya pasal Detoks, Nak Kurus, Nak Cantik, BF, Mak Pantang, Mak Preggy, Nak Berhenti Merokok, Vivix, InshaaAllah bolehlah jawab walaupun banyak lagi ilmu perlu diterokai.

 

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Facebook: Naimah Wahab

Shaklee ID: 1001144

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge