Throwback; Perkelahan Cherry Blossom Pada Musim Bunga US Mac 2010

Petanda bermulanya musim bunga apabila putik-putik bunga mula tumbuh pada ranting-ranting pokok yang sebelum ini kelihatan kering-kontang seakan-akan nak mati semasa musim luruh.

Subhanallah, cantik sangat permandangan ni.

Pada musim bunga (spring) Mac 2010, KIM bersama geng-geng pejabat incik suami pergi berpiknik kat Tidal Basin, Washington DC.

Alhamdulillah sangat sebab hari kitaorang piknik tu, memang just nice je putik bunga dah keluar dan sebahagiannya dah berbunga.

Bunga ni berkembang pun sekejap je, dalam beberapa hari. Biasanya tempoh cherry blossom ni dalam seminggu tak silap KIM.

Kalau kebetulan hari hujan, habis bunga layun dan gugur. Dah tak cantik..

Jomlah join KIM mengimbau kembali nostalgia musim bunga ni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

(Atau klik terus untuk WhatApps: www.wasap.my/60199377380)

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge