Tips Awet Muda Dengan Lotus Japonicus

Apa lah benda Lotus Japonicus ni? Pelik bebenor namanya kan? Kalau lotus sahaja tu kita tahulah bunga teratai yang selalu boleh kita jumpa kat dalam paya, kan?

Ia sebenarnya sejenis tumbuhan atau bunga yang berwarna kuning terang.

 

 

Lotus Japonicus ni boleh di dapati di dalam rangkaian produk penjagaan wajah baru iaitu Youth.

Youth Complex yang digabungkan dengan Lotus Japonicus ni akan bertindak membantu mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih banyak kolagen, elastin dan fibrilin

YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.

 

cantik secara semulajadi

 

Dengan bahasa yang mudah faham tu, kulit akan jadi lagi anjal dan nampak lebih mudah. Awet muda lah kekdahnya.

Patutlah baru 3 hari lancar dan sold out. Harini.dah masuk balik dah batch baru.

So, kalau nak try Youth ni, cepat-cepat roger KIM, okay😍

 

Naimah Wahab

019-937 7380
www.wasap.my/60199377380

SID: 11001144
Founder of KIM Family

3 Comments

  1. nikkhazami March 23, 2018
  2. Umi Kalsom Awang Hat April 24, 2018
  3. hotel di puncak bogor August 13, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge