Turun Berat Badan 1.6 KG Dalam 5 Hari Dengan Detoks

Bayangkan, dalam masa 5 hari buat detoks, berat badan dah turun sebanyak 1.6 kilogram. Seronok tak? Mestilah kan? Rasa macam nak melompat-lompat pun ada. Tak sangka tau, niat nak menyingkirkan parasit pawa awalnya, dengan lemak-lemak seali tersingkir, walla!

 

 

tips turunkan berat badan

 

 

 

Ni bukan cerita rekaan tau. Ni adalah pengalaman saya sendiri sewaktu melakukan detoks pada akhir bulan Februari yang lepas.

Pada awalnya, saya nak join detoks parasit, tapi memandangkan detoks parasit ni, kita perlu ikut waktu detoks parasit yang dikhaskan, dan kebetulan pulak dah lepas waktu tu, jadi saya buat detoks biasa jelah.

Tapi saya ikut pantang makan versi detoks parasit…hehehe. Okelah kan, tak terlalu stress sangat dengan pantang detoks parasit ni. Hanya perlu elakkan makanan tertentu je.

 

Selepas 5 hari menjalani detoks ni, hasilnya ialah:-

  • Berat badan turun sebanyak 1.6 KG
  • Lilitan perut kurang 2 cm
  • Lilitan pinggang kurang 5 cm
  • Lawas membuang
  • Badan lebih ringan
  • Susu badan melimpah-ruah

 

Memang rasa teruja sangat-sangat bila boleh nampak perubahan ketara dalam waktu yang singkat.

Produk yang saya ambil ialah Vivix, Nutriferon, Garlic Complex, Alfafa dan Herblax.

Kalau ikutkan Full Detox Shaklee, perlu ada DTX Complex, tapi sebab dah nak cepat, saya guna vitamin yang ada dalam stok jelah dulu. Tak menyabo kekdahnyer…hihi

Bulan ni saya nak buat lagi detox parasit. Nak ikut yang program 5 hari tapi cadangnya nak ambil full set iaitu Vivix, Nutriferon, DTX Complex, Alfafa Complex, Herblax dan Garlic Conplex.

 

Detoks Parasit yang full 14 hari untuk bulan ni akan bermula minggu depan, yang 5 hari lambat sikit. Kalau nak berdetoks sama, maklumkan pada saya ye. Kita buat detoks berjemaah. InsyaaAllah, nanti saya guide.

 

Berminat nak join group detoks parasit di bawah kelolaan saya?

Whatapps ke 019-9377380

Jom kita detoks parasit ramai-ramai:)

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

15 Comments

  1. Hamacaan April 13, 2016
  2. Rush April 13, 2016
  3. Afiqah April 14, 2016
  4. IndoBotol April 26, 2016
  5. pancasila October 19, 2016
    • Naimah Wahab October 25, 2016
    • Naimah Wahab October 25, 2016
  6. puisi bahasa jawa October 25, 2016
    • Naimah Wahab October 25, 2016
  7. Azhani Azhar August 30, 2017
    • Naimah Wahab November 8, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge