Vitamin Lengkap Ibu Mengandung

Alhamdulillah, dah 25 weeks. Syukurlah, sebagaimana 3 kandungan sebelum ni, KIM hampir takde alahan.

Kalau ada masanya rasa letih, badan berangin atau kepala pening sikit-sikit tu adalah.

Ni KIM nak share skit pasal Set Mengandung Shaklee ni.

 

vitamin semasa mengandung

Bukan sahaja best untuk bagi kenyang dan bagus untuk baby (ESP), malah bantu beri tenaga (VitaLea), elak sembelit semasa preggy serta lenguh-lenguh badan (Ostematrix).

Paling best, kombinasi Ostematrix dan B Complex sokmo tolong jadi natural pain killer.

Omega tu, si kecik pantang nampak, nak juga tumpang sekaki. Omega ni bagus untuk otak bayi. Khasnya bila dah masuk trimester kedua sebab masa ni otak bayi berkembang dengan pesat.

Vitamin C ni bantu tingkatkan imun tubuh di samping bantu penyerapan iron dalam VitaLea tu.

Mak-mak mengandung ni, imun tubuh memang drop sangat, jadi perlu ada shield lah sokmo.

Garlic Complex tu additional. Nak elak keputihan sebab masa mengandung memang mudah sangat-sangat nak kena masalah keputihan.

Nak tahu cerita bagaimana Set Mengandung Shaklee Bantu Cegah Diabetes? Kisah ni adalah daripada pengalaman KIM sendiri.

Nak try Set Mengandung Premium ni?

 

Roger KIM ok😘😘

Naimah Wahab

019-937 7380

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge